Over mij

cropped-logo-m432.png

Even voorstellen:

Marlies Woudstra-Bartels

Ik ben in Duitsland geboren. In 1997 ben ik in Nederland komen te wonen. Ik ben getrouwd en moeder van drie dochters.

Van 1989 tot 1994 ben ik werkzaam geweest als CAD Tekenaar (Technischer Zeichner Maschinenbau) voor KfM Kabelmaschinenfabrik Müller GmbH Ramsloh (Duitsland). Mijn werzaamheden bestonden uit het ontwerpen en uitwerken van productie-, detail- en montagetekeningen van machines met Autocad. Dit vooral voor de kabelwikkelmachines.

Van 1995 tot 1997 ben ik werkzaam geweest als CAD Tekenaar (Technischer Zeichner) voor Ewald Jutsch KG Metallbau Fenster Fassaden Westerstede (Duitsland). Het ontwerpen en uitwerken van productie- en montagetekeningen van aluminium puien voor projecten en gebouwen behoorde tot mijn werkzaamheden.

De afgelopen jaren ben ik werkzaam geweest als CAD Tekenaar bij Ahrend Inrichten BV. In deze functie was ik in het ontwerp team verantwoordelijk voor het omzetten van een interieurvoorstel van de architect in 2d en 3d. Het modelleren en berekenen van verschillende producten en speciaal werk in 3d was een belangrijk onderdeel van mijn functie. Ook het maken van fotorealistische renderingen en het bewerken van deze met Adobe Photoshop Elements waren een van mijn specialismen.

2014 heb ik het besluit genomen, om te doen wat ik leuk vind en waar ik goed in ben. Tekenen, 3d modellen en fotorealistische renderingen. Daarom heb ik mwb 3d studio opgericht.